Taller Abacus “Fem Titelles” Els contes de Vilanova i la Geltrú

ACTIVITAT “FEM TITELLES” AL VOLTANT DEL LLIBRE “ELS CONTES DE VILANOVA I LA GELTRÚ” (VICENÇ AGUADO)

El proper dissabte 16 de juny de 2012 a les 12’00 hores es realitzarà un taller sobre “Els contes de Vilanova i la Geltrú” a Abacus Cooperativa, a la plaça de la Mediterrània 8 de Vilanova i la Geltrú.

OBJECTIU: Fer un teatre de titelles del conte “El drac de la Geltrú i el naixement de la Vila Nova”

EDAT: +4

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT:

Explicació del conte per part de l’autor, interacció amb els nens, comprensió dels personatges, accions i escenaris on es desenvolupa el conte. Acompanyament amb imatges de les il·lustracions.

-Taller de titelles. Es proporciona als nens unes cartolines amb les il·lustracions dels personatges principals per pintar i retallar les siluetes (drac, Eudald el Feudal, soldat, Antoni, Neus, Bernat), que després s’enganxaran als pals de polo.

-Fer els decorats. Les cartolines DIN-A3 portaran una il·lustració dels escenaris del conte (castell, cova, riu, poble) que els nens hauran de pintar.

-Representació posterior. En petits grups els nens poden representar el conte amb les titelles i decorats que han fet. El resultat de l’activitat és un teatre de titelles que es poden endur a casa i representar amb els pares o companys.

-L’activitat es pot adaptar a diferents edats. Per exemple, els més petits es poden concentrar en fer una titella del seu personatge preferit, mentre que els més grans poden completar el decorat amb il·lustracions més detallades i representar el conte. A més, els pares poden ajudar els nens a fer l’activitat i/o a representar el teatre de titelles.

Un pensament a “Taller Abacus “Fem Titelles” Els contes de Vilanova i la Geltrú

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *